Unë quhem Anxhelo Lushka, jam një zhvillues UX dhe inxhinier DevOps, i diplomuar në inxhinieri kompjuterike dhe një përdorues dhe promovues i programeve me burim të hapur. Unë kontribuoj në projekte FOSS, të tilla si Fedora, LibreOffice, OpenStreetMap dhe më tepër. Jam anëtar i Open Labs Hackerspace, hackerspace i parë në Shqipëri, themeluar në 2012. Jam gjithashtu një Ambasador i Fedora dhe një anëtar i Document Foundation.

Në këtë faqe unë do të shfaq punët e mia më të mira me kalimin e kohës dhe disa artikuj që unë shkruaj në lidhje me ngjarjet që kam organizuar / marrë pjesë, sigurinë dhe privatësinë në përgjithësi, këshilla dhe truket etj.

Gjatë 6 viteve të fundit kam organizuar dhjetëra evente dhe konferenca të tilla si OSCAL(Open Source Conference Albania), LibreOffice Conference dhe më shumë.

Resume

📜 PDF

Kontakt#

Ju mund të më kontaktoni përmes shërbimeve të ndryshme. Disa prej tyre janë paraqitur më poshtë. Personalisht nuk përdor email të koduar (GPG / PGP) kështu që nëse doni një mënyrë më të sigurt për të më kontaktuar përdorni aplikacionet e tjera.