Më poshtë do të gjeni disa nga fjalimet/intervistat etj. që kam dhënë në evente të ndryshme dhe shfaqje televizive. Nëse dëshironi të bashkëpunojmë, mund të më kontaktoni.

Shënim

Për të ruajtur privatësinë e vizitorëve pa dëmtuar përdorueshmërinë, videot do të ngarkohen vetëm pasi të klikoni mbi to. Politika e privatësisë së YouTube dhe Facebook aplikohet mbi këtë përmbajtje.


Inteligjenca artificiale dhe parashikimi i vdekjes - Tek Shqipëria Live në Top Channel | 22 Dhjetor 2023 Ndërlidhja për videon ‘Inteligjenca artificiale dhe parashikimi i vdekjes’


Siguria kibernetike për bankat - Tek MCN Economy në MCN TV | 20 Dhjetor 2023 Ndërlidhja për videon ‘Siguria kibernetike për bankat’


Çfarë kërkojnë shqiptarët në Google? - Tek Mirëmëngjes Shqipëri në RTSH | 6 Dhjetor 2023 Ndërlidhja për videon ‘Çfarë kërkojnë shqiptarët në Google?’


Teknologjia në shkolla - Tek MCN Economy në MCN TV | 5 Dhjetor 2023 Ndërlidhja për videon ‘Teknologjia në shkolla’


SKY ECC, përgjimi dhe dekriptimi - Tek Shqipëria Live në Top Channel | 4 Dhjetor 2023 Ndërlidhja për videon ‘SKY ECC, përgjimi dhe dekriptimi’


Minorenët mashtrojnë përmes takimeve seksuale fallso - Tek Shqipëria Live në Top Channel | 12 Tetor 2023 Ndërlidhja për videon ‘Minorenët mashtrojnë përmes takimeve seksuale fallso’


Problemet e sigurisë dhe privatësisë me aplikacionet fallso - Tek Good Morning Albanians në Euronews Albania | 14 Korrik 2023 Ndërlidhja për videon ‘Problemet e sigurisë dhe privatësisë me aplikacionet fallso’


Hedhja nga varka dhe sfidat e rrezikshme në TikTok - Tek Shqipëria Live në Top Channel | 12 Korrik 2023 Ndërlidhja për videon ‘Hedhja nga varka dhe sfidat e rrezikshme në TikTok’Depresioni i heshtur dhe si TikTok po ‘vret’ fëmijët - Tek Vizioni i Pasdites në Vizion Plus | 2 Mars 2023 Ndërlidhja për videon ‘Depresioni i heshtur dhe si TikTok po ‘vret’ fëmijët’


Mashtrimi me GoFundMe dhe bamirësia në TikTok - Tek Shqipëria Live në Top Channel | 23 Shkurt 2023 Ndërlidhja për videon ‘Mashtrimi me GoFundMe dhe bamirësia në TikTok’


Frika nga Inteligjenca Artificiale dhe ChatGPT - Tek Syri i Botës në Syri TV | 12 Shkurt 2023 | Fillon nga 28:21 Ndërlidhja për videon ‘Frika nga Inteligjenca Artificiale dhe ChatGPT’


Kërkimet më të përsëritura në Google për muajin e fundit - Tek Shqipëria Live në Top Channel | 02 Dhjetor 2022 Ndërlidhja për videon ‘Kërkimet më të përsëritura në Google për muajin e fundit’


Call center pushon punonjësit dhe nuk i paguan - Tek Shqipëria Live në Top Channel | 29 Nëntor 2022 Ndërlidhja për videon ‘Call center pushon punonjësit dhe nuk i paguan’


Probleme me Tik Tok dhe Instagram - Tek Breaking në Top News | 02 Nëntor 2022 Ndërlidhja për videon ‘Probleme me Tik Tok dhe Instagram’


Izolimi i muxhahedinëve në Manëz dhe sulmet kibernetike nga Irani - Tek Euronews Now në Euronews | 26 Shtator 2022 Ndërlidhja për videon ‘Izolimi i muxhahedinëve në Manëz dhe sulmet kibernetike nga Irani’


Sulmet kibernetike dhe sistemet mbrojtëse - Tek Mirëmëngjes Shqipëri në RTSH 1 | 8 Shtator 2022 Ndërlidhja për videon ‘Sulmet kibernetike dhe sistemet mbrojtëse’


Sulmet kibernetike në Ballkanin Perëndimor - Në Radio Ejani | 6 Shtator 2022 | Ndërlidhja direkte e artikullit

Kontrolli prindëror mbi rrjetet sociale - Në ABC News | 4 Shtator 2022 | Fillon nga 2:14 Ndërlidhja për videon ‘Kontrolli prindëror mbi rrjetet sociale’


Mesazhet e dyshimta nga Babagjyshi - Tek Euronews Albania | 22 Korrik 2022 Ndërlidhja për videon ‘Mesazhet e dyshimta nga Babagjyshi’


Sulmi kibernetik mbi faqet qeveritare në Shqipëri - Në Top News | 21 Korrik 2022 | Fillon nga 7:10 Ndërlidhja për videon ‘Sulmi kibernetik mbi faqet qeveritare në Shqipëri’


Rrjeti i errët | Dark Web - Tek Piranjat në ABC News | 03 Maj 2022 | Fillon nga 28:20 Ndërlidhja për videon ‘Rrjeti i errët’


Blerjet online dhe rreziqet - Në Kafe Shqeto tek Syri TV | 28 Prill 2022 Ndërlidhja për videon ‘Blerjet online dhe rreziqet’


Edicioni i 7-të i konferencës OSCAL në Tiranë! - Tek Ora 7 në RTSH | 18 Prill 2022 Ndërlidhja për videon ‘Edicioni i 7-të i konferencës OSCAL në Tiranë!’Lista e tetorit dhe llogaritë bankare priten të dalin?! - Tek Zona Zero në Top News | 23 Dhjetor 2021 Ndërlidhja për videon ‘Lista e tetorit dhe llogaritë bankare priten të dalin?!’ Ndërlidhja për videon ‘Kreditë bankare pritet të dalin, niveli i krizës në vend!’


Dalin pagat e prillit, risqet që mund të sjelli! - Tek Shqipëria Live në Top Channel | 23 Dhjetor 2021 Ndërlidhja për videon ‘Dalin pagat e prillit, risqet që mund të sjelli!’


WhatsApp Web i ri dhe përdorimi pa telefon - Tek Zona Zero në Top News | 10 Nëntor 2021 Ndërlidhja për videon ‘WhatsApp Web i ri dhe përdorimi pa telefon’


Mashtrimet nga call center dhe hetimet nga SPAK - Tek Breaking në Top News | 3 Nëntor 2021 Ndërlidhja për videon ‘Mashtrimet nga call center dhe hetimet nga SPAK’


Keni frikë për sigurinë e privatësisë? Ja aplikacioni që ju duhet - Tek Zona Zero në Top News | 5 Tetor 2021 Ndërlidhja për videon ‘Keni frikë për sigurinë e privatësisë? Ja aplikacioni që ju duhet’


Bullizmi online dhe pengmarrja e Kozakut - Tek Shqipëria Live në Top Channel | 24 Shtator 2021 Ndërlidhja për videon ‘Bullizmi online dhe pengmarrja e Kozakut’


Kujdes nga mesazhet në WhatsApp - Në Kafe Shqeto tek Syri TV | 9 Shkurt 2021 Ndërlidhja për videon ‘Kujdes nga mesazhet në WhatsApp’


Skandali me privatësinë në WhatsApp, çfarë do ndodhë pas 8 shkurtit? - Në Kafe Shqeto tek Syri TV | 13 Janar 2021 Ndërlidhja për videon ‘Skandali me privatësinë në WhatsApp, çfarë do ndodhë pas 8 shkurtit?’


Rrjetet sociale dhe impakti i tyre mbi shoqërinë - Në Ora 7 tek RTSH | 11 Dhjetor 2020 Ndërlidhja për videon ‘Rrjetet sociale dhe impakti i tyre mbi shoqërinë’


Krimi kibernetik dhe sa të rrezikuar jemi - Në Kafe Shqeto tek Syri TV | 7 Dhjetor 2020 Ndërlidhja për videon ‘Krimi kibernetik dhe sa të rrezikuar jemi’


Pse privatësia nuk ka të bëjë me mjetet por me mendësinë - Tek Balkan FLOSStival | 5 Dhjetor 2020 Ndërlidhja për videon ‘Pse privatësia nuk ka të bëjë me mjetet por me mendësinë’


Ekspertët IT të Ballkanit bashkohen për Balkan FLOSStival - Në Wake Up tek Top Channel | 4 Dhjetor 2020 Ndërlidhja për videon ‘Ekspertët IT të Ballkanit bashkohen për Balkan FLOSStival’


Puna online dhe interneti - Tek RTSH | 17 Nëntor 2020

Mashtrimet në WhatsApp - Në Wake Up tek Top Channel | 29 Tetor 2020 Ndërlidhja për videon ‘Mashtrimet në WhatsApp’


Rreziqet e IoT dhe si të krijojmë një sistem të sigurt - Në Software Freedom Kosovo 2020 | 27 Shtator 2020 Ndërlidhja për videon ‘Rreziqet e IoT dhe si të krijojmë një sistem të sigurt’


WhatsApp humbet përdoruesit nga frika e sigurisë së të dhënave - Në Wake Up tek Top Channel | 17 Dhjetor 2019 Ndërlidhja për videon ‘WhatsApp humbet përdoruesit nga frika e sigurisë së të dhënave’


Si të krijojmë një sistem të sigurt nga privat nga zero - Tek një event online | 28 Prill 2020 Ndërlidhja për videon ‘Si të krijojmë një sistem të sigurt nga privat nga zero’


Usability Lab Overview dhe si të marrim ndihmë në dizajn për projektin tonë - Tek ApacheConEU 2019 në Berlin | 24 Tetor 2019 Ndërlidhja për videon ‘Usability Lab Overview dhe si të marrim ndihmë në dizajn për projektin tonë’


Ligjet për krimin kibernetik - Tek Vizioni i Pasdites në Vizion Plus | 18 Prill 2019 Ndërlidhja për videon ‘Ligjet për krimin kibernetik’


Intervistë në LibreOffice Conference 2017 - Tek LibreOffice Conference 2017 në Romë | 12 Tetor 2017 Ndërlidhja për videon ‘Intervistë në LibreOffice Conference 2017’


Linux Weekend 2017 - Tek RTSH | 27 Shkurt 2017

Vështirësitë e krijimit të një komuniteti - Tek LibreOffice Conference 2016 në Brno | 7 Shtator 2016 Ndërlidhja për videon ‘Vështirësitë e krijimit të një komuniteti’